Döcögősen indult az Overwatch 2, több DDOS-támadás is érte a szervereket

2022. október 05.
29.4711
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Blizzard közkedvelt hősös lövöldéjének a folytatása, az Overwatch 2 a tegnapi napon, este debütált, a rajt pedig nem indult valami zökkenőmentesen, több túlterheléses támadás is érte szervereket a megjelenést követően.

A Blizzardnál már majdnemhogy hagyomány, hogy a játékaik startja elképesztően nehezen indul (Diablo III Error 37 rémlik még valakinek??), szóval voltak előzetes fenntartásaink a tegnapi Overwatch 2 megjelenést illetően.

Sajnos az előzetes félelmeink beigazolódtak, a stúdió elnöke, Mike Ybarra tegnap este fél 11 körül számolt be arról Twitteren, hogy masszív DDOS-támadás, vagyis szándékos túlterhelés érte a szervereiket. Aaron Keller, az Overwatch 2 rendezője pedig ma reggel számolt be arról, hogy ismételt támadás érte őket, a szerverek helyreállításán gőzerővel dolgoznak.

A közönség visszajelzései alapján nem túl rózsás a helyzet, sokan hosszú sorbanállásról, váratlan szerverhibáról számoltak be, vagy csak egyszerűen nem találnak mérkőzést. Reméljük, hogy a nem túl acélos kezdés után végre magára talál majd a játék, amire eléggé rájár a rúd mostanában, hiszen a vezető karakterdizájnerét is "elveszítette" nemrégiben.3 hozzászólás

VaPe

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ezek már megint bal****ok.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Azért csak fel kellett volna készülni ilyesmire szerintem...

válasz erre

Gólem

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

De a kétlépcsős hitelesítés az kellett!

válasz erre
Overwatch 2
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt