Advertisement

Dissidia Final Fantasy NT E3 2017 gameplay videó

2017. június 14.
3.3731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mozgásban is megmutatta magát végre a Square Enix által a PS4 exkluzivitásában készülődő Dissidia Final Fantasy NT című verekedős játék, amely - többek között - a PlayStation Live broadcast részeként kapott prezentálási lehetőséget.
 

Ennek köszönhetően most végre a gyakorlatban is megbizonyosodhatunk arról, hogy a Final Fantasy jól ismert karakterei miként állják majd meg a helyüket egy bunyós játék részeként, merthogy a Dissidia Final Fantasy NT teljes egészében a féktelen harcokról szól majd, nagyjából olyan formában, mint azt a Dragon Ball Xenoverse-sorozat is tette korábban.

Ha kíváncsi vagy minderre mozgás közben, az alábbiakban végre magad is megtekintheted a Dissidia Final Fantasy NT első gameplay felvételeit, noha a megjelenésre még várni kell egy kicsikét, hiszen a játék csak jövő év elején érkezik.1 hozzászólás

totyak

6 éve, 1 hónapja és 8 napja

Pont ez nem tetszik a DB játékokban sem, hogy minden irányba lehet menni bennük. Én a verekedős játékoknál leragadtam ott, hogy balra-jobbra mehetek és nekem az meg is felel.

válasz erre
Dissidia Final Fantasy NT
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja