Decemberben újabb kiegészítővel fog majd bővülni a Back 4 Blood

2022. november 09.
34.6081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Turtle Rock Studios egy új kiegészítőt jelentett be a co-op zombi shooterhez, a Back 4 Blood-hoz, a decemberben érkező csomaggal egy új sztoriszál, egy új PvE mód, egy új Cleaner, valamint egy rakás új fegyver, kinézet és kártya is érkezni fog.

Az augusztus végén debütált Children of the Worm után egy friss kiegészítőt jelentettek be a játékhoz, ami egy rakás újdonságot hoz majd magával. A River of Blood névre hallgató DLC többek között egy új sztorikampánnyal lep majd meg minket, amely során a folyón felfelé kell majd utaznunk, miközben készleteket gyűjtenünk és új ellenségekkel küzdünk meg.

A kiegészítő részeként csatlakozik a Cleanerek csapatához Tala, az egykori szektatag és hűséges társa, a megidézhető Jeff nevű Ridden. Az új hős mellett egy ingyenes PvE játékmód is érkezik a csomaggal, a Trial of the Worm során Supply pontokat gyűjtünk majd egy négy pályából álló küldetés során.

Emellett a DLC nyolc új skint és 12 fegyverkinézetet, valamint új fegyvereket, kiegészítőket és kártyákat is tartalmaz majd. A River of Blood csomag december 6-án válik elérhetővé a Back 4 Blood Annual Pass, a Back 4 Blood: Deluxe Edition és a Back 4 Blood: Ultimate Edition részeként, valamint önállóan is megvásárolható lesz a DLC.

Back 4 Blood-hoz, a decemberben érkező csomaggal egy új sztoriszál, egy új PvE mód, egy új Cleaner, valamint egy rakás új fegyver, kinézet és kártya is érkezni fog.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

Engem ez a játék egyáltalán nem kapott el...

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

Keményen tömik tartalommal, tök jó. mosolygó smiley

válasz erre
Back 4 Blood
21.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja