Darkstalkers játékcímet regisztrált Japánban a Capcom

2012. február 16.
1.5301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ma igencsak felgyorsultak az események Japán határain belül, amelyek ráadásul számunkra is érdekesek lehetnek: Bezár például az ottani THQ, megjelenési dátumot kapott a Journey, legfrissebb információink szerint pedig bejegyzésre került egy Darkstalkers játékcím is a Capcom részéről.

A legendás verekedős játék feldolgozásáról vagy feltámasztásáról már hónapok óta folynak a pletykák, ám érdemi előrelépés még nem történt az ügyben, habár a legendás széria első epizódja a közeljövőben biztosan meglátogatja majd a PlayStation Networköt.

Yoshinori Ono, a Street Fighter és a Darkstalkers - valamint megannyi másik cím - producere ugyanakkor nem elégszik meg ennyivel, feltehetően ennek köszönhető, hogy a csapat Japánban már bejegyeztetett egy Darkstalkers játékcímet, amely a legenda feltámasztásául szolgálhat.

A feltételes mód nyilván nem véletlen, egyelőre hivatalos információnk nincs a témában, de már éppen itt lenne az ideje egy igazán mai, de a gyökerek előtt mégis tisztelgő Darkstalkers felvonásnak, mert a 2004-ben PSP-re megjelent Darkstalkers Chronicle már régen volt és őszintén szólva nem is annyira jó, mint az első klasszikus.
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 22 napja

Hadd szóljon, jó lesz ez!

válasz erre

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 22 napja

Bírom amikor ilyen régi játékokat támasztanak fel de a végeremény nem mindig valami jó...

válasz erre

Braddock

11 éve, 8 hónapja és 22 napja

Megint egy csomó játékcím!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt