Csalódást keltő lett a The Ascent első fizetős kiegészítője

2021. december 03.
33.0211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A meglepetés indie sikerként leírható The Ascent ma kapta meg az első fizetős DLC csomagját, azonban ha történetbővítésben reménykedtél, akkor rossz hírünk van, lévén soványka expanzió lett.

A CyberSec Pack két új fegyvert hozott: a NEWT MGL gránátvetőt és a RECOIL puskát, valamint a taktikai GR00P CLUSTER GRENADE stukkert. Ezenfelül négy új páncél és négy új animált fegyver skin jött. Ennyi.

Jó, tegyük hozzá azért, hogy a The Ascent ma egy ingyenes frissítést is kapott, amely egy vadonatúj transmog funkciót vezet be, amely lehetővé teszi, hogy a Stylist meglátogatásával és egy kis díj megfizetésével megváltoztassák a megjelenésüket, hogy megfeleljen a leltárukban jelenleg található bármelyik páncél vizuális stílusának.

A megjelenés utáni ütemterv szerint az év végéig még egy frissítés, 2022-ben pedig egy újabb ingyenes frissítés és egy fizetős DLC-csomag fog megjelenni.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Ascent ma kapta meg az első fizetős DLC csomagját, azonban ha történetbővítésben reménykedtél, akkor rossz hírünk van, lévén soványka expanzió lett.'>
3 hozzászólás

VaPe

2 éve, 6 hónapja és 6 napja

Hát az kemény! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 6 hónapja és 6 napja

Majd jól nem veszi meg senki aztán annyi. röhögő smiley

válasz erre

muki

2 éve, 6 hónapja és 6 napja

Az komoly főleg hogy ez nem ingyenes. röhögő smiley

válasz erre
The Ascent
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljaRonalddo profilja