Csak nyáron jöhet a Dragon Age: Dreadwolf teljes leleplezése

2023. december 04.
4.7921
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Dragon Age: Dreadwolf kihagyja a december 7-i The Game Awardsot és csak 2024 nyarán mutatják be, ugyanis miután évek óta várunk egy rendes trailerre, most egy újabb teasert kaptunk, amelyből kiderül, hogy még hónapok múlva mutatják be.

A teaserben, amely szerint a "teljes leleplezés" 2024 nyarán lesz, különböző frakciókat hallhatunk és úgy tűnik, hogy szinte minden csoport részt vesz majd a Dragon Age: Dreadwolf történetében. A BioWare a trailer megjelenése után kiadott közleményében megerősítette, hogy ezek a helyszínek megjelennek majd a játékban.

Az új videó bemutatja Anderfels kietlen, mégis gyönyörű vidékeit, Antiva kanyargós csatornáit és csillogó tornyait, valamint Rivain türkizkék tengereit. Jövő nyárig valószínűleg megjelenési dátumot sem fogunk kapni, de még az is lehet, hogy 2024 telén jelenik meg - mivel az Inquisition 2014-ben jött ki, könnyen lehet, hogy tíz év lesz, mire itt lesz a folytatás.

Nézd nagyban ezt a videót!Dragon Age: Dreadwolf kihagyja a december 7-i The Game Awardsot és csak 2024 nyarán mutatják be, ugyanis miután évek óta várunk egy rendes trailerre, most egy újabb teasert kaptunk, amelyből kiderül, hogy még hónapok múlva mutatják be.'>
1 hozzászólás

fighterlaci

3 hónapja, 1 hete

Van aki még bízik benne? mosolygó smiley

válasz erre
Dragon Age: Dreadwolf
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja