Brink: Képek a QuakeCon 2010-ről

2010. augusztus 15.
2.5381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A QuakeCon továbbra is pörög, ez pedig újabb és újabb friss híreket jelent a rendezvényt csak távolról figyelő játékosok, érdeklődők számára.

Tegnap lehetőségünk volt mutatni Nektek néhány friss képet a Rage, Fallout: New Vegas és a Hunted: The Demon's Forge játékokból. Aki kicsit is figyelemmel követi a Bethesda tevékenységét, erre a felsorolásra pillantva rögtön meg tudja mondani, hogy melyik alkotás maradt ki eddig. Bizony, a Splash Damage által kalapált Brinkről van szó, amelynek idén ősszel kellett volna megjelennie, ám - sok más produktumhoz hasonlóan - ezt is eltolták 2011 tavaszára.

Persze ez nem akadályozta meg a fejlesztőcsapat tagjait, hogy megjelenjenek a QuakeConon, tarsolyukban portékájukkal. Ez azonban egyelőre csak a jelenlévő látogatók számára örömteli, nekünk meg kell elégedni néhány, egészen pontosan 3 darab, friss screenshottal, amelyeket lentebb vehettek szemügyre. A képek alapján a Brink még mindig gyönyörűen fest, pedig valójában "csak" id Tech 4-es motort használ, azt, amelyik a Doom 3-ban debütált 6 esztendővel ezelőtt. A Splash Damage láthatóan mindent kihozott belőle, amelynek eredménye az egyedi látványvilággal felruházott Brink.

Brink: Képek a QuakeCon 2010-ről - 2. kép


Brink: Képek a QuakeCon 2010-ről - 3. kép


Brink: Képek a QuakeCon 2010-ről - 4. kép


nincs még hozzászólás

Brink
8.900 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
Minden hír, videó és cikk
QuakeCon 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt