Beyond Black Mesa: Újabb rövidfilm a Half-Life világából

2010. július 11.
4.0071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Ha egy átlagos játékost arra kérünk, hogy soroljon fel 5 darab FPS-t, akkor biztosak lehetünk benne, hogy elhangzik a Half-Life cím is.

A Valve szériája az egyik legjelentősebb a videojátékok nem is olyan rövid történelme során, fontosságát, szerepét elvitatni lehetetlen. Csodálkozunk is rendesen, hogy még nem jutott eszébe egyik nagy filmes mogulnak sem vászonra vinni Gordon kalandjait, de talán addig jó, amíg ez nem történik meg, tekintve a videojátékokból készült mozifilmek borzalmas minőségét. Szerencsére léteznek amatőr filmesek is, akik szenvedélyből, saját szabadidejükben vállalkoznak arra, hogy kamerára rögzítsék az általuk elképzelt Half-Life világot.

Ilyen próbálkozásokat láttunk már korábban is, szinte kivétel nélkül jól sikerültek, és most itt van egy újabb, a Beyond Black Mesa. A munkálatait 2 évvel ezelőtt indította egy kisebb csoport rajongó, akik időt és pénzt nem sajnálva vágtak bele egy rövidfilm készítésébe. Az első teaser trailert nemrég tették közzé, lentebb Ti is megcsodálhatjátok, még lentebb pedig véleményezhetitek is. A képsorok legnagyobb pozitívuma a főszereplő, Adrian Shephard, aki először és utoljára a Half-Life: Opposing Force-ban tűnt fel, jelenlegi státusza ismeretlen. A Beyond Black Mesában az ellenállók oldalán csatlakozik be a harcokba, amelyek egy része őrült rohanásból áll számára. A hangeffektek nem meglepő módon egyenesen a Half-Life 2-ből származnak, csakúgy, mint a történések színhelye, Ravenholm (a valóságban Birmingham). Érdemes megnézni a hivatalos honlapot is.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
5 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 26 napja

hát szerintem is ez nagyszerű!
imádom a Half-Life-ot

válasz erre

Shadow

14 éve, 3 napja

naon komolyan megcsinálták minden elismerésem nekik

válasz erre

marco

14 éve, 4 napja

Állat. Rohadt.

válasz erre

Shade

14 éve, 4 napja

Ez rohadt állat! (fú, én most tényleg egy oszlási állapotban lévő döglött állatot használtam pozitív jelzőként?)

válasz erre

Marduk

14 éve, 4 napja

De tök jó.Szeretem az ilyen kis filmeket.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadrift3r91 profiljaMagnumpi profilja