Besorolták a The Witcher 2-t: Erőszak, szexuális tartalmak, stb.

2011. május 11.
3.3291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Két éve kovácsolják műhelyükben az idén megjelenő RPG-t a CD Projekt RED STUDIO-sok; a 2009-ben bejelentett The Witcher 2: The Assassins of Kings, ez az üde címet viselő játék a napokban végre az ESRB (Entertainment Software Rating Board) sebészkései alá feküdt, aki habozás nélkül át is vizsgálta a produktum minden ízét-tagját.

Elvetemült egy játék lesz ez a The Witcher 2, mint azt az ESRB-szervezet megállapította: lesz itt vér, heves erőszak, szexuális tartalom, drog... Egyszóval minden, amire igazán számíthatunk egy The Witcher folytatástól! Az ESRB "Mature"-matricát ragasztott a játékra, 17 éven aluliaknak tehát semmiképp sem ajánlott belső fogyasztásra. Az összefoglalót egy kurta ugrással lejjebb el is olvashatjátok:

"Ez egy role-playing game, amiben a játékosok Geralt, egy szörnyvadász bőrébe bújhatnak, akinek el kell kapnia egy fejvadászt, hogy tisztára moshassa saját nevét. A játékosok a különböző küldetések folyamán kardot és varázsigéket vetnek be az ellenséges katonák és fantasztikus kreatúrák (mint pl.: kísértetek, hárpiák, pókszerű szörnyek) elpusztítása érdekében, közelharci stílusban; a támadásokat gyakran vagdaló hangok és fájdalmas sikolyok kísérik. Fröccsenő vér effekt is látható, valahányszor egy ellenséget ütés ér, és a sérülés feldarabolást, valamint lefejezést is eredményez - vérfoltok és testrészek alkalmanként feltűnnek a környezetben. Egyéb jelenetek alvadt vért és még intenzívebb erőszakot ábrázolnak: közeli képet egy levágott fejről; egy lefogott nő szemét kiszúrják; egy karaktert kasztrálnak (nem mutatják), mielőtt a torkát elmetszik. A játék további részeiben néhány női karaktert félmeztelenül ábrázolnak; egy pillanatra még szeméremszőrzetet is láthatunk, amint egy nő a vízbe merül. A játékosok képesek rövid jeleneteket elindítani, melyekben különböző fokú szexuális tevékenységekkel szembesülhetünk: egy félmeztelen nő ringatódzik egy férfin; egy férfi simogatja egy nő hátát; egy férfi egy nő hátsó felét ...(bérelhető reklámfelület - a szerk.) - szexuális nyögések is hallhatók, bár a kamera nem mutatja közvetlenül ezeket a tevékenységeket. Néhány képsorozat kokain-szerű anyagot ábrázol, csíkokba rendezve; egy másik jeéenetben láthatjuk, amint egy férfi felszívja ezt az anyagot. A párbeszédes során hallhatjuk a 'f**k', 'sh*t' és 'c*nt' szavakat."

A The Witcher 2: Assassins of Kings jelen állás szerint e hónap (május) 17-én érkezik el hozzánk PC-re.
1 hozzászólás

Aidon Assassin

12 éve, 5 hónapja és 16 napja

Nah ezt majd megkell szereznem

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sunyi78 profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profilja