Bejelentve a Halo: Spartan Strike

2014. október 15.
2.5281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Microsoft ma jelentette be a Halo: Spartan Strike-ot, ami a lelki utódja a 2013-as Halo: Spartan Assault-nak, és az eredetihez hasonlóan, a Spartan Strike is egy felülnézetes, arcade lövöldözős játék lesz.

A 6 dolláros játék december 14-én érkezik meg Windows platformokra (asztali gép, Surface, és Windows Phone) és egyetlen megrendelés után hozzáférhetsz a címhez minden Windows rendszeren. A játék Steam-en is ki fog jönni. Sőt mi több a Spartan Assault-tól eltérően az új játékot nem jellemezik semmilyen mikrotranzakciók. Minden játékon belüli vásárlói kreditet a játékmenet közben tudunk megszerezni.

A történettel kapcsolatba annyit tudni, hogy a Spartan Strike a Halo 2 eseményei alatt fognak játszódni, de ennél többet ma még nem árultak el a sajtóközleményben.

A Spartan Strike-ban achievement-ek és jutalmak érhetők el az Xbox One-os játékhoz, a Halo: The Master Chief Collection-hoz, valamint heti kihívások és dicsőséglisták. A Spartan Assault végül megjelent Xbox 360 és Xbox One gépeken, de még tisztázatlan, hogy ez ugyanígy lesz-e a Spartan Strike-al is.
Halo: Spartan Assault-nak, és az eredetihez hasonlóan, a Spartan Strike is egy felülnézetes, arcade lövöldözős játék lesz.'>
4 hozzászólás

totyak

10 éve, 4 hónapja és 7 napja

Nagyon ráfeküdtek most a Halo témára. Eddig évekig kuss volt, most meg áramlik.

válasz erre

VaPe

10 éve, 4 hónapja és 7 napja

Még egy Halo?meglepett smiley Nem sok ez egy kicsit ahhoz képest hogy már évekkel ezelőtt bejelentették, nem lesz több?röhögő smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 4 hónapja és 7 napja

Wp-re kacsintó smiley

válasz erre

fantis6

10 éve, 4 hónapja és 7 napja

egynek elmegy majd szerintem mosolygó smiley

válasz erre
Halo: Spartan Assault
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaKisember001 profilja