Bejelentette visszavonulását a Bethesda egyik motorja

2023. október 16.
16.6861
Botyi profilja, adatai
Botyi
Alig több mint egy hónappal a Starfield megjelenése után Pete Hines, a Bethesda kiadói vezetője visszavonul a Skyrim, Fallout és Elder Scrolls fejlesztőjétől, hogy "új fejezetet" nyisson az életében - 2002 óta minden nagyobb cím kiadása a nevéhez fűződik.

A Starfieldtől kezdve a Fallout 4-en, a Skyrimen át a Wolfensteinig, a Doomig, a Preyig és számtalan más játékig Pete Hines gyakran a Bethesda szóvivőjeként is tevékenykedett. Miután segített az elmúlt két évtized néhány legkedveltebb RPG-jének az elkészítésében, közölte, hogy visszavonul a Bethesdától:

24 év után úgy döntöttem, hogy a Bethesda Softworksnél töltött időm véget ért. Életem egy izgalmas új fejezetébe kezdek, amelyben felfedezem az érdeklődési körömet és szenvedélyeimet és több időt szánok arra, hogy élvezzem az életet. Nem könnyen, vagy gyorsan hoztam meg ezt a döntést, de egy csodálatos karrier után, amelynek csúcspontja a Starfield megjelenése volt, úgy érzem, itt az ideje.


A Bethesda szerint Pete nyilvános szereplései csak egy kis része volt annak, amit Bethesdánál végzett, hitelesség, integritás és szenvedély jellemezte. Szerintük a személye hozzájárult, hogy a Bethesda és stúdiócsaládja világszínvonalú szervezetté váljon.

2 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ahogy ír, abból úgy tűnik, nem a játékiparban folytatja...

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Sok sikert neki a továbbiakban, kíváncsi leszek, merre látjuk viszont, ha egyáltalán.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja