Befutott néhány friss Civilization V screenshot

2010. március 15.
1.8571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei esztendőben visszatér közénk a körökre osztott stratégiák egyik kiskirálya, avagy a Sid Meier nevével fémjelzett Civilization-sorozat, immáron ötödik alkalommal.

Bár sokak szerint a széria túlontúl megfáradt, és nem lesz képes visszahozni a nagy elődök hangulatát, ezzel az elhamarkodott és meggondolatlan kijelentéssel várjunk még, lévén a bejelentéskor elhangzott információk, illetve a frissen befutott képek alapján könnyen érhet még meglepetés minket.

A friss képek - amelyek a hír végén megtekinthetők - sajnos nem mutatnak sokkal többet, mint a bejelentéskor kapott darabok, így jelenleg sem a kezelőfelület, sem konkrétabb momentumok nem figyelhetők meg róla, de a feljavított, pontosabban alapjaitól újraírt grafikus motor képességei viszont már igen. Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen és mennyi újdonsággal rendelkezik majd a Civilization V, amely még az idei esztendőben fog megérkezni a boltok polcaira, akkor keresd fel a bejelentéskor megíródott hírünket, előbb azonban eszedbe se jusson elmulasztani az alábbi képeket, amelyek abszolút frissnek tekinthetők.


Befutott néhány friss Civilization V screenshot - 2. kép


Befutott néhány friss Civilization V screenshot - 3. kép


Befutott néhány friss Civilization V screenshot - 4. kép


Befutott néhány friss Civilization V screenshot - 5. kép


Befutott néhány friss Civilization V screenshot - 6. kép


Befutott néhány friss Civilization V screenshot - 7. kép


nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja