Befutott a Fallout: New Vegas hivatalos rendszerkövetelménye

2010. október 05.
2.0041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda és az Obsidian kooperációjában készülő Fallout: New Vegas néhány napja már hivatalosan is aranylemezre került, avagy a fejlesztők elkészültek a játék munkálataival, így hamarosan valóban a boltok polcaira kerülhet a nagy kaland, ám akad még valami, amiről az illetékesek időközben elfelejtették lerántani a leplet, és a PC-s játékosok pedig tűkön ülve várták.

Na, mi az? Természetesen a hivatalos rendszerkövetelmények, amit a mai napon jelentettek be a srácok a Bethblog keretein belül.

Így aki attól rettegett már hónapok óta, hogy vajon a New Vegas hasítani fog-e a gépén, avagy döcögni, mint a reumás csiga, az most elérkezett az igazság pillanatához, és garantáltan nem fog csalódni - maximum kellemesen -, a programozók ugyanis egy abszolút barátságos gépigényt állítottak össze, 2 GB RAM, egy középkategóriás dupla magos processzor, valamint egy hasonló grafikus vezérlő ugyanis feltehetően a legtöbb magát játékosnak nevező egyén gépében megtalálható. Hogy ezek a minimum, vagy az ajánlott követelmények-e, sajnos nem tudjuk, de feltételezzük, hogy inkább a minimumok, ezen tehát már biztosan meg fog mozdulni a Fallout: New Vegas. Íme a konkrét adatok:

Fallout: New Vegas rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Memória: 2 GB RAM
HDD: 10 GB szabad hely a merevlemezen
Processzor: Dual Core 2.0 GHz
Grafikus kártya: Nvidia GeForce 6-os szérua, ATi 1300 XT
Fallout: New Vegas néhány napja már hivatalosan is aranylemezre került, avagy a fejlesztők elkészültek a játék munkálataival, így hamarosan valóban a boltok polcaira kerülhet a nagy kaland, ám akad még valami, amiről az illetékesek időközben elfelejtették lerántani a leplet, és a PC-s játékosok pedig tűkön ülve várták.'>
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 6 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 12 napja

Kérdésem, hogy 64 bites rendszereken is fut (Windos 7 64 bit)

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 24 napja

Eléggé baráti az igénye a mai játékokhoz képest.

válasz erre
Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja