Beauty Academy: Vezess saját szépségszalont Nintendo DSi-n!

2011. március 10.
3.0171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Késve bár, de törve semmiképp sem, íme, Nőnap másnapja alkalmából a gyengébbik nem képviselőire is sor kerül itt a Game Channel-en.

Aki gyakran kattintgatja a retiküljét, vagy világéletében elbűvölve tapadt a szépségszalonok kirakatüvegére, nos, ők most kiváltképp örülni fognak, ugyanis megjelent a Beauty Academy Nintendo DSi-re; a játék, melyben végre saját különbejáratú szépségszalonunk élén merülhetünk el a 'fashion' világában és mi lehetünk az új trendek iparmágnásai.

Beauty Academy: Vezess saját szépségszalont Nintendo DSi-n! - 2. kép

Szabadon szabhatjuk át a szalonunkba toppanó áldozatainkat, s ehhez a fegyvernemek széles választéka áll rendelkezésünkre: manikűr, pedikűr, smink, hajvágás... És mindezt a multifunkciós Touchpen segítségével vihetjük végbe. A gyűjtött pontok mindegyikét vállalkozásunk tökéletesítésére fordíthatjuk, új bútorokat vásárolhatunk, stb. A hat fejezet mindegyikének végén belép majd egy különleges ügyfél, valami hajmeresztő elvárással - a szalon tulajának pedig minden eddigi tapasztalatát latba vetve kell kliensének igényeit kielégítenie.

Beauty Academy: Vezess saját szépségszalont Nintendo DSi-n! - 3. kép

A szalonnak persze két ügyes kezünkön túl szerencsére is szüksége van: a Beauty Academy-ben bármely ügyfelünkben ott lapulhat a csodatevő jótündér, aki szempillantás alatt fantasztikus vállalkozássá varázsolja egyszerű kis ingatlanunkat - tehát lehetőleg mindenki igényének hiányosságok nélkül igyekezzünk megfelelni.
A játék letölthető a Nintendo DSiWare szolgáltatáson keresztül eme link segítségével EHUN ITT!
A zsebre vágható örök fiatalság receptjét pedig a Tivola fejlesztőinek köszönhetjük.
Platform: Nintendo DSi.
#tv#
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

Nekem minden vágyam volt egy szépségszalonos játék, erre itt van röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaManiac profilja