Babilon végleg elbukott, hamarosan leállnak a Babylon's Fall szerverei

2022. szeptember 14.
24.3261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Hiába a folyamatosan érkező friss tartalom, az új szezonális frissítések, nem bírta sokáig a Square Enix és a PlatinumGames közösen fejlesztett multiplayer szerepjátéka, a Babylon's Fall szervereit hamarosan végleg lelövik a fejlesztők.

A Bayonetta és a Nier: Automata fejlesztőjének, a PlatinumGamesnek a fantasy szerepjátéka, a Babylon's Fall valahogy sosem tudott népszerű lenni, a negatív kritikák és az elképesztően alacsony játékosszám miatt végül a fejlesztők is belátták, hogy van, amit felesleges erőltetni.

A kiadó jövő februárban fogja megszüntetni a játék további támogatását, ami azt jelenti, hogy a tervezett frissítések nem fognak élesedni, emellett az összes játékon belül megvásárolt tárgyunk és elért eredményeink mennek szépen a levesbe. A tervezett leállítási folyamat részeként a Square Enix elkezdte megszűntetni a digitális és fizikai értékesítését is.

A tervek szerint a második szezon november 29-ig tart majd, ezután pedig elrajtol a Final Season, amely során a második szezon jutalmait szerezhetjük majd meg. A szerverek 2023. február 28-ig lesznek elérhetőek, szóval akiknek megvan a játék, egy búcsúkörre érdemes lesz visszatérniük, mivel a készítők számos eventet, eseményt terveznek búcsúzásul.

4 hozzászólás

muki

1 éve, 9 hónapja és 26 napja

Nem nagyon kitartók mostanában ezek a cégek...

válasz erre

Patrik94

1 éve, 9 hónapja és 27 napja

Igen gyorsan feladták.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 9 hónapja és 27 napja


válasz erre

VaPe

1 éve, 9 hónapja és 27 napja

Hát ez nem tartott sokáig! röhögő smiley

válasz erre
Babylon's Fall
24.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja