Az EA bemutatta a Need for Speed Carbont

2006. július 04.
1.9801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az Electronic Arts bejelentette, hogy fejlesztés alatt áll a népszerű Need for Speed™ autóverseny-játék legújabb, Carbon névre keresztelt verziója, amely idén novemberben kerül a boltok polcaira.

A Vancouver-i EA Black Box fejlesztése az adrenalin növelő, utcai versenyek következő generációját képviseli, amellyel a játékosok kipróbálhatják vezetési képességeiket a kanyon veszélyes útjain is. "Nagyon örülünk neki, hogy folyton meg tudjuk újítani a játékot, mivel újabb és újabb izgalmas trendet fedezünk fel az autóversenyek világából."

A kanyon sziklái között zajló verseny próbára teszi a sofőrök képességeit, és úgy gondoljuk, mindez a versenyzés egy fantasztikus új távlatát nyitja meg" – mondta Larry LaPierre, a játék vezető producere.

A városi versenyek most a kanyon kanyargós útjain folytatódnak: a Need for Speed Carbon bevezet az utcai versenyek veszélyes és adrenalin növelő világába. Neked és csapatodnak teljes erőbedobással kell küzdeni a városért zajló háborúban, hogy átvedd a hatalmat riválisaid területei fölött. Amint a rendőrség megjelenik, a csata a Carbon Kanyonban folytatódik, ahol megszerzett területeidet és hírnevedet akár egyetlen rosszul bevett veszélyes kanyarban elveszítheted. A Need for Speed Carbon következő generációs tuning lehetőségeket vonultat fel, amelyek révén csapatod versenyautóit bármilyen módon átalakíthatod az úttörő Autosclupt™ technológiának köszönhetően. Vegyél részt autóddal és csapatoddal te is a Need for Speed Carbon forradalmian új autóversenyében!

Need for Speed Carbon Xbox 360™ videojáték rendszeren, PlayStation®3 szórakoztató rendszeren és Wii™, illetve PlayStation®2 rendszeren, Xbox-on, Nintendo GameCube™-on, Nintendo DS™-en, Game Boy® Advance rendszeren, PSP™-n, PC-n és mobiltelefonon érhető majd el.

Kapcsolódó linkek:
Electronic Arts
Need for Speed
2 hozzászólás

Little D

19 éve, 3 hónapja és 12 napja

Örülök neki hogy mindíg tudna az Nfs-en fejleszteni.Ez a rész is egy király autoverseny lesz.

válasz erre

Vendég

19 éve, 3 hónapja és 24 napja

nagyon jó

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja