Az amerikai netezők 44%-a szélessávú kapcsolatot használ

2004. szeptember 10.
1.4911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Harris Interactive piackutató cég felmérése szerint minden tíz amerikai internetes felhasználóból több mint négyen otthoni szélessávú kapcsolattal rendelkeznek.

A felmérés azt is kimutatta, hogy az Egyesült Államokban a felnőttek 73%-ának van otthonában internetkapcsolata, ami 4%-os növekedés 2003 végéhez képest. Az otthonról, irodából, iskolából vagy máshonnan internetező felnőttek száma az országban ma eléri a 156 milliót.

Mégis, a szélessávú kapcsolattal rendelkezők számának növekedése a leglátványosabb - míg arányuk két évvel ezelőtt a felnőtt online népességből csupán 22, tavaly év végén pedig 37% volt, addig részesedésük mostanra elérte a 44%-ot.

A Nielsen//NetRatings által augusztusban nyilvánosságra hozott eredmények ennél is messzebbre merészkednek, azt mutatják ugyanis, hogy az amerikai szélessávú internetezők száma már meg is haladta a tárcsázós kapcsolattal rendelkezőkét. Fontos azonban megjegyezni, hogy az ő kutatási módszerük a DSL-t, a kábeles kapcsolatot és az ISDN-t egyaránt szélessávúnak minősíti, míg csupán a 14,4 és 56 Kb/s közötti sebességű tárcsázós modemes elérés kivétel ez alól.
1 hozzászólás

LolZ

11 éve, 7 hónapja

Mostmeg már szinte mindenkinek olyan van.röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja