Az 505 Games fogja kiadni az ArmA II-t 2009. első negyedévében

2008. augusztus 18.
3.5101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Szerencsés véget ért az ArmA II vesszőfutása.

Sokáig bizonytalanság lengte be a projektet, ugyanis a készítő Bohemia Interactive nem tudott kiadót találni a portékájához. Ez mindenképpen furcsa, hiszen a cseh srácok kezeihez tapad a kultjátékká nemesedett Operation Flashpoint, és annak szellemi örököse, az ArmA: Armed Assault. A találgatásoknak ezennel vége, ugyanis az 505 Games ma megerősítette, hogy ők fogják kiadni a terméket, mégpedig 2009. első negyedévében.

A kiadótól Alex Price foglalta össze a véleményét, aki a hangzatos senior global brand manager titulust viseli. "Az ArmA: Armed Assault európai sikere után izgatottak vagyunk, hogy újabb akciódús háborús játékot szállíthatunk a PC játékosoknak, az ArmA II-t. Ezzel a lépéssel folytatjuk az európai PC-s piac erős támogatását, és a top minőségű címek kiadását."

A készítők nem titkolt célja, hogy minden idők legrealisztikusabb háborús szimulációját hozzák össze. Erre elég jó esélyeik is vannak, elég csak végigtekinteni az eddigi játékaik során. De, ha ez nem lenne eléggé meggyőző, akkor érdemes azt is megemlíteni, hogy ők fejlesztették ki azt a Real Virtuality motort, amelyet az amerikai, az angol és az ausztrál haderő is használ a gyakorló szimulátoraiban.

Az ArmA II-ben ígérnek hihetetlenül részletes történetvezetést, teli politikai intrikákkal és fordulatokkal, alaposan kidolgozott, csapat alapú csatákat, hadászati taktikák széleskörű alkalmazását, és egy hihetetlenül nagy csatamezőt. Mindez egy kitalált, posztszovjet országban, Chernarusban fog helyet kapni. A játékosok (sajnos ismét) az USA színeiben veszik fel a harcot, akik természetesen békefenntartóként vannak jelen.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja