Az Xbox app már közölte, a Call of Duty: Black Ops 6 Game Pass cím lesz

2024. május 28.
4.6581
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Xbox-felhasználóknak küldött alkalmazásértesítő megerősíteni látszik, hogy a Call of Duty: Black Ops 6 az első napon a Game Passre kerül, igaz, az üzenetre lépve egy hibaoldal jön be, szóval lehet, hogy túl hamar küldték ki az értesítéseket.

Frissítés (18:12): a délután folyamán hivatalos lett, hogy a Game Pass része lesz, amikor ősszel megjelenik.

Az üzenet, - amelyet széles körben megosztottak a közösségi médiában, - így szól: "Most jelentették be: a Call of Duty: Black Ops 6 érkezik a Game Passre az első napon még idén!". Ez lenne az első alkalom, hogy egy Call of Duty-cím ilyen szolgáltatásba kerül bele az induláskor és az Xbox játékosok számára a játék belépési költsége jelentősen kevesebbe kerülne.

Tegnap kijött egyébként egy újabb trailer, többnyire a kilencvenes évek eleji VHS-archív felvételekből áll és Bill Clinton, akkori amerikai elnök is látható rajta. A teaser szándékosan szemcsés felvételekkel és gyors vágásokkal van teli, de legalább megerősítést nyert, hogy az Öbölháború idején játszódik majd az idén érkező CoD.Nézd nagyban ezt a videót!Call of Duty: Black Ops 6 az első napon a Game Passre kerül, igaz, az üzenetre lépve egy hibaoldal jön be, szóval lehet, hogy túl hamar küldték ki az értesítéseket.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

2 hete és 5 napja

Ez jó hír. mosolygó smiley

válasz erre

Moby Dick

2 hete és 6 napja

Azért ez várható volt, így van értelme.

válasz erre

XTomiX0029

2 hete és 6 napja

Így oké de amúgy egy fillért nem költenék rá

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 6
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja