Az új területek részleteire fókuszál a Genshin Impact Sumeru legújabb videója

2022. július 24.
4.6001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A legfrissebb Genshin Impact Sumeru traileren szemügyre vehetjük a játékba újonnan érkező régióban található tájakat teljes pompájukban és részleteiben, így nem csak sivatagi tájat, szent romokat, lebegő építményeket, de erdei szellemcsoportot és titokzatos úszó építményeket is szemrevételezhetünk.

Mindezt ráadásul egy kis fejlesztési naplóval egybekötve, ahol a rajzolás, létrehozás menetéről hallhatunk - láthatunk információkat, mindarról amivel majd a Genshin Impact 3.0 frissítés után találkozhatnak a játékosok.

A fejlesztők hangoztatták, hogy a Sumeru frissítés nagyon más lesz mint az eddigiek, egy roppant változatos környezet létrehozása volt a cél, ahol a fantázia és a realitás közötti mezsgyén próbálták tartani mind a tájak, mind pedig az élőlények megalkotását. Az már az eddigiekből is látszik, hogy az érkező update csodálatos világot fog tárni a játékosok elé, érdemes tehát várni rá.

A Genshin Impact 3.0 - Sumeru frissítés megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, de az eddigi frissítési ütemezések alapján történt számítások szerint nagyjából egy hónap múlva, ha minden igaz, 2022. augusztus 24-én várható.

Nézd nagyban ezt a videót!Genshin Impact Sumeru traileren szemügyre vehetjük a játékba újonnan érkező régióban található tájakat teljes pompájukban és részleteiben, így nem csak sivatagi tájat, szent romokat, lebegő építményeket, de erdei szellemcsoportot és titokzatos úszó építményeket is szemrevételezhetünk.'>
5 hozzászólás

fighterlaci

2 éve, 1 hónapja és 21 napja

Iszonyat jól néz ki! meglepett smiley Lehet neki kéne már végre állnom. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja és 21 napja

Azon kevesek közé tartozom akik nincsenek túlzottan rákattanva. De ez lehet változik. mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

2 éve, 1 hónapja és 21 napja

Tényleg rohadt nagy frissítés lesz ez! Nem aprózzák el!

válasz erre

muki

2 éve, 1 hónapja és 21 napja

Egy két pillanatnál full Avatar! röhögő smiley

válasz erre

VaPe

2 éve, 1 hónapja és 22 napja

Iszonyat látványos a cucc! meglepett smiley

válasz erre
Genshin Impact
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja