Advertisement

Az idei év első felében érkezhet a Bethesda sci-fi kalandja, a Starfield

2023. január 03.
39.9181
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Bethesda különféle sci-fi elemekkel teletűzdelt szerepjátékának a megjelenését sajnos már többször is elcsúsztatták, viszont nemrég kaptunk végre egy jó hírt, a Starfield ügyfélszolgálati weboldala szerint már egészen biztos a 2023-as megjelenés.
Advertisement

A Starfield jogosan az egyik legjobban várt játék idén, a mi 2023-as listánkra is azonnal felkerült az űrhajós program. A megjelenési dátummal kapcsolatban sajnos eddig nem igazán voltak pontos információink, a sci-fi köntösbe bújtatott RPG eredetileg 2022 november végén jelent volna meg, végül elcsúsztatták a megjelenést 2023-ra.

Szerencsére nem kell megijedni, a Starfield megjelenése már tényleg a horizonton van, a nemrég fellőtt ügyfélszolgálati weboldal állítása szerint 2023 első felében számíthatunk majd a hivatalos startra, tehát valamikor tavasszal érkezik majd a Starfield:

Starfield arrives exclusively on Xbox Series X|S and PC in the first half of 2023.

Természetesen csúszás közbejöhet még, viszont ez az információmorzsa némi bizakodásra adhat okot, talán még az év elején elindulhatunk felfedezni a különféle bolygókat. A Starfield PC-re és Xbox Series X/S konzolokra fog megjelenni, jó hír, hogy a megjelenés napjától kezdve elérhető lesz az Xbox Game Pass könyvtárában is.
Advertisement
3 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nagyon tudnám értékelni ha valóban így lenne.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Bízom benne hogy tényleg így lesz!

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Úgy legyen!

válasz erre
Starfield
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljaiPet profiljadrift3r91 profiljamarco profilja