Az EA kihagyja az idei E3-at, és saját eseményén mutatja meg az új Star Wars-játékokat

2017. január 19.
3.2191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts az éjszakai órákban hivatalosan is bejelentette, hogy nem kívánnak érdemben és közvetlenül részt venni az idei E3 expón sem, így a jól megszokott módon inkább a show időpontjára időzítve egy saját EA Play eseményt rendeznek rajongóiknak.

Erre június 10. és június 12. között kerülhet majd sor a Hollywood Palladiumban, így az EA itt teszi kipróbálhatóvá legújabb alkotásait, de természetesen várható tőlük élő bejelentkezés és konferencia is, hogy bemutathassák legújabb műveiket, amelyek közül az E3-on legfeljebb csak érintőlegesen bukkanhat fel néhány a Sony vagy a Microsoft prezentációján.

Hogy mégis mit várunk az idei EA Play alkalmából a kiadótól? Amire mérget vehetünk, hogy lesz ott bőséggel Star Wars-játék, így a Battlefront 2 bemutatója mellett végre talán tényleg bemutatkozik a Visceral Games alkotása is, és miközben egy rakás sportjáték érkezéséről hallhatunk, bizonyára a Mass Effect Andromeda első DLC-je vagy kiegészítője is itt debütál majd.

Korábbi pletykák alapján nem kizárt még, hogy a Dragon Age-sorozat folytatásáról egyaránt itt hullhat le a lepel, de ideje lenne már kezdeni valamit a Need for Speed, a The Sims és a SimCity játékokkal is.
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 hónapja és 20 napja

Kb. semmi nem érdekel, ami tőlük várható. NfS-re ránézek minden évben, aztán szomorúan konstatálom, hogy ez már nem az a játék, amit anno nagyon szerettem.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 9 hónapja és 20 napja

Sajna az utolsó 3 játék konkrétan halott. NfS már nem igazán fejlesztik. Simcity konkrétan magára lett hagyva a Sims meg próbálkoznak, de az meg csak a lehúzás netovábbja... A Sims 3 volt az utolsó érdemes amivel még nem ölték meg a sorozatot. A Simcity jó lett volna ha nem hagyják cserben, de most már nem fognak fejleszteni azon semmit pedig iszonyat nagy potenciál van benne. Ha a Cities Skyline multival bővül akkor a Simcity meghal.

válasz erre

zolika1994

7 éve, 9 hónapja és 20 napja

Snoop Dogg-ot az EA Play-re röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 9 hónapja és 21 napja

Évek óta az EA az egyik legkevésbé érdekes cég számomra. Néha kiad ezt-azt, ami tetszik, de azok se az igazán "aztak..rvaéletbe" fajta játék, csak olyan nem rossz kategória. Ráadásul külön poén, hogy tőlük van a legtöbb játékom PS4-re és még így is... Szóval a konferenciájuk rohadtul nem érdekel, majd megnézek egy összefoglalót.

válasz erre

VaPe

7 éve, 9 hónapja és 21 napja

Szétesik szép lassan az e3.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja