Advertisement

Az arabok nem kérnek a The Last of Us Part 2-ből

2020. május 27.
1.6951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Több arab országban is betiltották a The Last Of Us Part 2-t az utolsó pillanatban, ezáltal az Egyesült Arab Emírségek és Szaúd-Arábia is úgy döntött, hogy valamiért nem kerülhet a boltok polcaira a Naughty Dog legújabb kalandja.
Advertisement

Olyannyira, hogy azonnali hatállyal az előrendeléseket is megszüntették a régiókban, amire több helyi játékos rákérdezett a Redditen a PlayStation képviselőinél, mire ők csak annyit tudtak válaszolni, hogy ha ezt tapasztalják, akkor az azt jelenti, hogy a helyi hatóságok betiltották a The Last Of Us Part 2-t az adott országban.

Mivel az arab országokban különösen érzékenyek olyan témákra, mint a meztelenség vagy a szexuális aberráció, ezért nem kizárt, hogy ezek a dolgok verték ki a biztosítékot az említett államokban, ahol azért biztosan nem esnek kétségbe a rajongók, hiszen ma már bármi beszerezhető határokon túlról is. Pláne digitálisan!
Advertisement
4 hozzászólás

totyak

3 éve, 1 hónapja és 2 napja

Ha ők nem kérnek belőle, több marad nekünk

válasz erre

Tommy

3 éve, 1 hónapja és 2 napja

Nem normális egy világ van arrafelé...

válasz erre

Patrik94

3 éve, 1 hónapja és 2 napja

Az ő szemszögükből ez azért érthető szerintem. Még ha baromság is, nyilván.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 1 hónapja és 2 napja

Olyan országokról van szó, ahol minimum egy hidzsábot kell felvennie a nőknek és melegnek lenni meg törvényellenes, szóval bőven elég a banhoz a leszbikus főszereplő. Szaúd-Arábiában van talán a legtöbb nikáb (a ninja cucc, amikor csak a szeme látszik szerencsétlennek) és burka (teljes sátor mód), szóval az lenne a "furcsa", ha megjelenne.

válasz erre
The Last Of Us Part 2
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt