Advertisement

Az Activision Blizzard vezetője összekötötte a The Last of Us sikerét a Microsoft felvásárlásával

2023. január 31.
41.0171
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Activision Blizzard egyik vezetője a The Last of Us sikerét használta fel arra, hogy közölje a Szövetségi Kereskedelmi Bizottsággal (FTC), hogy a Sonynak nem kell aggódnia amiatt, hogy az Activision Blizzard Microsoft általi felvásárlása kárt okoz a versenynek.
Advertisement

Lulu Cheng Meservey, az Activision Blizzard kommunikációs vezetője a Sony és a PlayStation The Last of Us TV-sorozatának sikerét - amelynek köszönhetően a játék eladásai az egekbe szöktek - felhasználva igyekszik megmutatni az FTC-nek, hogy miért kellene az Activision Blizzard Microsoft általi felvásárlását keresztülvinni.

Felvázolta, hogy a sorozat a Sony tulajdonában lévő Naughty Dog stúdió IP-jén alapul és ezt a tényt összekapcsolta a Microsoft Activision-üzlettel, kifejtve, hogy a sorozat sikere azt mutatja, hogy a Sonynak lényegében nincs miért aggódnia. Meservey azt is írta tweetjében:

Az FTC azzal az indokkal ellenezte a Microsoft és az Activision Blizzard közötti megállapodást, hogy a Microsoft az Activision játékainak kihasználásával elnyomhatja a versenyt a rivális konzolokkal. Úgy hangzik, mintha aggódnának amiatt, hogy a Sony piacvezető pozíciója veszélybe kerülhet ezzel az üzlettel.


Advertisement
4 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ööööööööö hát ez nem túl ésszerű okfejtés. A kettő dolog teljesen más, még távolról sem hasonlítható össze.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Amúgy van logika abban amit mond.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Sosem értettem a nőket.

válasz erre

muki

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hát ezt jól kisakkozta.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja