Az Activision Blizzard félszáz embert rúgott ki az Overwatch 2-től

2023. július 21.
19.3131
Botyi profilja, adatai
Botyi
Mintegy 50 Activision Blizzard alkalmazottat bocsátottak el az Overwatch 2 egyik kulcsfontosságú részlegéből, méghozzá az eSport részből, ami némi spekulációt okoz a divízió jövőjével kapcsolatban.

Eredetileg a The Verge írta, hogy az Activision Blizzard körülbelül 50 alkalmazottat bocsátott el az eSport szektorból, a dolgozókat hirtelen küldték el és nem ajánlottak fel nekik máshol feladatokat a vállalatnál. Néhány kirúgott dolgozó szerint a változások sokkolóan hatottak, mivel a csapat éppen az Overwatch League új versenyeszközein dolgozott.

Ezek valószínűleg szerepet játszottak volna a következő Overwatch League versenyben, de az Overwatch 2-ben még nem vezették be. Az Activision Blizzard a bajnokság szerződési feltételeinek módosítását tervezi, az egyik elbocsátott alkalmazott azt sugallta, hogy a fejlesztő "teljesen alkalmatlan arra, hogy belsőleg támogassa" a további Overwatch League-meccseket.

Mivel a liga nem éri el a korábbi nézettséget, az Activision Blizzard talán úgy döntött, hogy az eSport-részleg túl drága a további működéshez. A változások talán végig a terveik között szerepelt, de azt nem tudni, hogy a Microsoft lépései a felvásárlására nem játszhattak-e szerepet benne.
Overwatch 2 egyik kulcsfontosságú részlegéből, méghozzá az eSport részből, ami némi spekulációt okoz a divízió jövőjével kapcsolatban.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

8 hónapja, 2 napja

Az szép leépítés! meglepett smiley

válasz erre

Hentes

8 hónapja, 2 napja

Lassan kipukkan az esport lufi. kacsintó smiley

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 3 napja

Nem vagyok meglepve, az egész egy kapufa,.

válasz erre
Overwatch 2
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaiPet profiljaBotyi profilja