Augusztusban szakácskönyv érkezik a Halo-sorozathoz is

2022. április 06.
33.7151
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem tudjuk, hogy konkrétan mi ez az új őrület, de nem sokkal azt követően, hogy a CD Projekt csapata hivatalos The Witcher szakácskönyvet jelentett be, a 343 Industries is egy ilyen kiadvány hírét lobogtatta meg - csak éppen a Halo-széria kapcsán.
 

A kérdéses könyvet Victoria Rosenthal írta, aki korábban több bőrt is lehúzott a témáról, ezáltal készített szakácskönyvet a Fallout, a Destiny, a Street Fighter, sőt a Final Fantasy XIV számára is, de nem csoda, hogy nem igazán hallottunk még róla, hiszen eléggé átlátszó módon próbálja lehúzni a játékosokat azzal, hogy állítása szerint újraalkotja a játékokban megtalálható ételeket és recepteket.

A Halo kiadványba összesen 70 recept kerül majd, és a hordozható harapnivalóktól kezdve - amiket magunkkal vihetünk a Warthogba -, kenhető krémeken át egy egész század etetésére alkalmas ételeket is találunk majd komplett utasításokkal és fotókkal. A Halo: The Official Cookbook várhatóan augusztus 16-án érkezik, és valószínűleg csak a tengerentúlról lesz rendelhető.

3 hozzászólás

Ronalddo

6 hónapja, 2 hete

Kiégtem.

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 2 hete

Ez az eddigi legbetegebb.

válasz erre

muki

6 hónapja, 2 hete

Na jó, most már ne szopassatok!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profilja