Apple készülékekre készül elsődlegesen a Forestville

2011. december 15.
3.0051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Zynga néhány nappal ezelőtt regisztrált domain nevei alapján kijelenthettük, hogy a csapat egy újabb "ville" játékon dolgozik a háttérben.

A számtalan sikeres franchise-t gondozó cég nem is tagadta a vádakat, sőt mi több, a mai napra virradóra bejelentették, hogy a Forestville nem mást, mint a Zynga legújabb mobilos címét takarja, amelyet elsődlegesen az Apple készülékeire készítenek, sőt mi több, a kanadai App Store kínálatából már tölthető is egy ideje.

Természetesen a Forestville a későbbiekben más régiókban is megjelenhet majd és akárcsak a legtöbb Zynga alkotás, ez is teljesen ingyenes lesz, de amennyiben akarjuk, a mikrótranzakció segítségével némi valós pénzzel is feldobhatjuk a játékmenetet. A játékban Daisy-t, a rókát irányítjuk majd, aki újdonsült barátaival kívánja megálmodni számukra a legtökéletesebb erdőt a világon. Hogy az állati jó barátoknak sikerül-e megvalósítaniuk legvadabb képzelgéseiket, az csak rajtunk, illetőleg ügyességünkön múlik majd.
4 hozzászólás

jezzahun

13 éve, 4 hónapja és 7 napja

ezt a baromságot!
már a fb játékokat is baromságnak titulálom,ez is arra lesz jó hogy a sok dagadt amcsi anyuka erre bassza el az összes pénzét,a gyerekével meg nem foglalkozik..
hát menjenek az ilyenek a francba!!!!!!!!!!!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

13 éve, 4 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

infamousjanek

13 éve, 4 hónapja és 8 napja

Amíg vannak hülyék addig kihasználják röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Shade

13 éve, 4 hónapja és 8 napja

Egyéb hülyeséget esetleg kitalálnak még...?röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja