Állítólag már a Doom fejlesztői is segítenek a Starfield-ben

2023. május 11.
21.4841
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
Egy friss pletyka szerint a Doomot fejlesztő id Software már néhány hónapja segíti a Bethesda munkáját a Starfield harcai kapcsán, a küzdelem állítólag ennek köszönhetően drámaian javult és jobb lett, mint amikor utoljára láthattuk.

Mint minden pletykát, ezt is csak óvatosan kell kezelni, az információ azonban végigfutott a közösségi médiában és ha igaz, akkor jó hír a Starfield számára. Azt állítják, hogy az id Software még augusztusban csatlakozott a projekthez és a Starfield harcának javítására koncentráltak és az "sokkal jobb állapotban van, mint a tavalyi Xbox Showcase alatt volt".

Az id Software olyan nagy shooter címeken dolgozott, mint a Wolfenstein, a Doom, a Quake és a Rage, így nincs jobb stúdió, amelyik segíthetne a Starfield lövöldözésén. A játék és a Bethesda nagy nyomás alatt van, hiszen a Redfall miatt sokan megkérdőjelezték, hogy a Starfield tényleg az lesz-e, amilyennek beállítják. Hogy milyen lesz, arra a június 11-i Starfield Directen kaphatunk választ.
Starfield harcai kapcsán, a küzdelem állítólag ennek köszönhetően drámaian javult és jobb lett, mint amikor utoljára láthattuk.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

11 hónapja, 2 hete

Próbálnak a ****ból várat de legalábbis valami kis bástyát építeni. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 2 hete

Milyen megalázó lehet a csapatnak. röhögő smiley

válasz erre
Starfield
26.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaRonalddo profilja