Advertisement

Állítólag jön az Arma Reforger, ami felvezeti az Arma 4-et

2022. május 15.
26.7081
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy kiszivárgott marketing útmutató azt állítja, hogy az Arma sorozat következő játéka az Arma Reforger lehet, amely a Bohemia Interactive új Enfusion motorját használja, ami nem az Arma 4.
Advertisement

Az Arma 4 fejlesztésének bonyolultsága miatt a Bohemia szándéka szerint az Arma Reforger egy híd lesz a jelenlegi Arma közösség és az új játék között, amely egy új közönségnek - a konzolos játékosoknak - is bemutatná a franchise-t. Az Arma Reforger állítólag Xbox és PlayStation konzolokra is megjelenik majd.

A marketingkalauz a Reddit Gaming Leaks and Rumours nevű fórumára került fel. Széles körben hitelesnek kezelik, tekintve, hogy egy múlt heti bejegyzés szerint maga a Bohemia tart május 17-én egy The Future of Arma prezentációt.

A szivárgás szerint a játék egy fiktív szigeten, az Atlanti-óceánban lévő Everon nevű szigeten fog játszódni, közel egy másik fiktív "Armaverse" szigethez, Maldenhez. A legjelentősebb felháborodás, hogy a játék "egy alternatív 1989-ben" fog játszódni, az amerikai és a szovjet erők közötti konfliktus idején.

Úgy pozícionálják, mint egy "katonai szimulációs játékot (szemben a 'szimulátorral')", ami közvetlenebbül azt jelenti, hogy talán az Arma Reforger egy kicsit elérhetőbb lesz, mint korábban.

A Bohemia nyilvánvalóan azt is reméli, hogy az Enfusion motor és technológia modderek számára történő kiadásával a tényleges Arma 4 megjelenése előtt, már a megjelenésre egy ütőképes modder közösség áll majd rendelkezésre.
Advertisement
4 hozzászólás

petrovicsz

11 hónapja, 3 napja

De bírnék már újra egy ilyen háborús gammát!

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 3 napja

Ezt nagyon tudnám élni!

válasz erre

muki

11 hónapja, 3 napja

Ígéretesen hangzik, jöhet.

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 3 napja

Nagyszerű hír, az eredeti széria nagy kedvencem volt!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Magnumpi profilja