Állítólag hamarosan megszűnik a Wild Hearts támogatása

2023. szeptember 16.
15.5421
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az EA hamarosan befejezheti a Wild Hearts támogatását, ha a nemrég kiszivárgott információnak hinni lehet, a fantasy akció-RPG februárban jelent meg, de ezek szerint nem érte el az eladási célokat.

Az értesülés egy BeardyShaman nevű Reddit-felhasználótól származik, aki egyben a Wild Hearts Discord moderátora is. Forrásuk szerint az EA hamarosan be akarja jelenteni a támogatás megszűnését, bár azt nem árulta el, hogy pontosan mikor.

Azt sem tudták megmondani, honnan szerezték az információt, mindez arra hivatkozva, hogy megvédjék a kiszivárogtató személyazonosságát. Bár a Wild Hearts nem volt hatalmas siker, messze nem volt kudarc, mi, a Game Channelen 7,5-re értékeltük és érdekesség, hogy a PS5-ös verziója a megjelenés hetében a második legkelendőbb játék volt Japánban.

Az EA döntése nem teljesen meglepő, tekintve a cégnél a közelmúltban történt fejleményeket, hiszen az EA leányvállalata, a BioWare a múlt hónapban jelentős elbocsátásokat jelentett be. Egyesek szerint ezt az EA azon törekvése motiválta, hogy az Apex Legends alulteljesítéséből származó veszteségeket behozza.
3 hozzászólás

VaPe

2 hete

Ha nem megy, nem kell erőltetni...

válasz erre

Patrik94

2 hete

Hát ez nagyin gyors volt.

válasz erre

Moby Dick

2 hete

Azért sokan játszottak vele. Kár érte.

válasz erre
Wild Hearts
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt