Állítólag az Eidos Montreal csapata feléleszti a legendás Deus Ex szériát

2022. augusztus 06.
10.9071
Mikee profilja, adatai
Mikee
Amennyiben tényleg igaznak bizonyulnak a pletykák, akkor lehetséges, hogy hamarosan új résszel fog bővülni 6 év után a legendás cyberpunk stílusú lopakodós FPS/RPG szerepjáték, a Deus Ex széria.
 

Miután az Embracer Group az év elején felvásárolta a Square Enix három nyugati stúdióját, felröppent a hír, hogy az Eidos Montreal a Deus Ex széria feltámasztását tervezi. A pletykák szerint a stúdió még a fejlesztés nagyon korai szakaszában van, állítólag az Eidos Montreal meg akarja csinálni azt, ami a Cyberpunk 2077-nek nem sikerült.

A Deus-Ex feltámadásának a híre egy iparági bennfentesétől és újságírójától, Jeff Grubbtól származik, aki a Game Mess Mornings egyik epizódjában szellőztette meg az infót. Mivel a Deus Ex széria szintén egy disztópikus cyberpunk jövőben játszódik, akárcsak a Cyberpunk 2077, ésszerű döntés lenne megvalósítani egy hasonló tematikájú játékot.

Grubb természetesen azt is hozzátette, hogy korai még erről beszélni, lévén a Deus Ex újraélesztése csak most lehetséges az Embracer Group felvásárlásának köszönhetően. Mindenesetre ez a hír a rajongók számára egyfajta reménysugárként szolgálhat, mivel a legutolsó rész, a Deus Ex: Mankind Divided óta már 6 év telt el.

5 hozzászólás

Patrik94

1 hete és 2 napja

YESSSSS!!!! így legyen!!! Imádom a szériát!

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 3 napja

Hát erre nagyon kiváncsi leszek. Tetszene.

válasz erre

Mordorer

1 hete és 3 napja

Nem lenne hülyeség, óriási a fantábor.

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 3 napja

Úgy legyen! Igen sokan örülnénk neki, azt gondolom!

válasz erre

muki

1 hete és 3 napja

Nagyon ideje lenne!

válasz erre
Deus Ex: Mankind Divided
17.599 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja