Alcatraz szigetére látogatunk el a hamarosan érkező Resident Evil: Death Island-ban

2023. február 08.
4.9101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Egy új animációs filmmel bővül hamarosan a Resident Evil-széria, idén nyáron érkezik a Resident Evil: Death Island, az animációs alkotásban a hírhedt börtön, Alcatraz szigetén tesznek majd egy kényszerű "kirándulást" a széria ikonikus karakterei.
Advertisement

Idén nyáron egy új filmmel bővül a Resident Evil: Degeneration, Damnation és a Vendetta trilógiája után a zombis széria, előzetest kapott ugyanis a Resident Evil: Death Island. A Vendetta folyatásaként a Resident Evil: Death Island Alcatraz legendás börtönszigetén fog játszódni, ahol is elszabadultak az élőhalottak (micsoda csavar!), a szériából ismerős Leon Kennedy, Chris Redfield és Jill Valentine pedig elindul a szigetre utánanézni a dolgoknak.

A Death Island a Netflixes animációs széria, az Infinite Darkness nyomdokaiba lép majd, érdekesség, hogy az animációs filmek világában először fut majd össze Leon Kennedy és Jill Valentine. Habár a legutóbbi Resident Evil adaptációk nem voltak túlzottan sikeresek, mi bízunk benne, hogy az idén nyáron érkező Resident Evil: Death Island végre megtöri az átkot és a rajongók végre egy minőségi alkotást kapnak majd kézhez.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Roppant hangulatos, nagyon bejön.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 12 napja

Nem rossz nem rossz, de azért az igazi Resident Evil fílinget sokkal jobban csípem.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 12 napja

Jól hangzik. Börtön feat zombik. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja