Aktivitásmérővel és fülesekkel bővít a Honor

2017. június 30.
4.1111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Huawei kezei alatt egyre nagyobb szerephez jutó Honor már a kezdetek óta egy fiatalos, trendi paletta kiépítésén dolgozott, mely mostanra meg is valósult és nagyon is jól áll a márkának, de a készülékek mellett bizony kiegészítőkre is szükség van a nagyobb figyelemhez.

Nemrég tartották a Honor 9 európai bemutatóját, ahol a készülék mellett más újdonságok is bemutatkoztak. A Honor Band 3 igazából egy átlagos aktivitásmérő, mely 69 euróért cserébe jelzi az értesítéseket, az időt és méri a pulzusunkat, illetve figyeli a mozgásunkat.

Aktivitásmérővel és fülesekkel bővít a Honor - 2. kép

A Honor Sport Bluetooth Earphones vezeték nélküli füles már egy kicsit érdekesebb darab, hiszen egy tökéletes trendi kiegészítő. Manapság sokan keresnek egy megfizethető vezeték nélküli megoldást, mellyel a konditerembe is bátran le lehet menni. A 11 órányi lejátszás és a modern külső egészen jó terméket vetít előre.

A 49 euróba kerülő Honor X Monster Headphones pedig a piacon igen nagy névnek számító Monster és a Honor közös gyermeke. Egy vezetékes headsetről van szó, mely a Honor 9-cel különösen jól működik együtt, de más készülékekkel is használható.
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 5 hónapja

Az okosórák és okoskarkötők olyan dolgok, amiket eleinte nehezen tudtam értelmezni és megvallom, most sem látom nagy értelmüket, de elfogadtam, hogy vannak, némelyik még jól is néz ki. Viszont abba a kategóriába tznak, hogy nem szívesen fizetnk értük pl. 69 eurót. De mondjuk pont olyan cuccok, amiket el tudok képzelni az itteni shopban, szerintem lenne rájuk jelentkező, ha kvázi ajándékként, az aktivitásáért megszerezhetné valaki.

válasz erre

Gólem

7 éve, 5 hónapja

Hát öööö, nehéz piac lesz ez. Másoknak sem nagyon megy.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások