Advertisement

Akár már ma éjszaka jöhet a Resident Evil 4 Remake demója

2023. március 09.
22.7331
Botyi profilja, adatai
Botyi
Tegnap késő este a felhasználók arról számoltak be, hogy a Twitch-en a közelgő Resident Evil 4 Remake reklámjait látták, a hirdetések furcsa módon azt írják, hogy "Demo Available Now", bár valójában még nem tették elérhetővé a letöltést.
Advertisement

A játék még ebben a hónapban, március 24-én megjelenik PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re, az előzetesek már megerősítették az új történet is. A február 24-i PlayStation Showcase-en beszéltek egy megjelenő demóról, úgy tűnik, ennek most jött el az ideje. A Capcom egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy ma bemutatót fog közvetíteni, magyar idő szerint 23:30-kor.

Az biztos, hogy a streamben a Resident Evil 4 Remake-el kapcsolatos újdonságokról is szó lesz és abban is lehet ráció, hogy a műsor vége felé elérhetővé teszik a demót. Hogy ez pontosan miből állhat, az nem derül ki a rövid, egyszerű Twitch-trailerből, viszont a kampány hasonlít a korábbi RE remake-ek dinamikájához , a 2 és a 3 demója kevesebb mint egy hónappal a teljes változat előtt jelent meg.

Advertisement
3 hozzászólás

Mordorer

3 hete és 1 napja

Várom.

válasz erre

zender

3 hete és 1 napja

Biztos kipróbálom!

válasz erre

Ronalddo

3 hete és 1 napja

De kíváncsi vagyok már rá!!!

válasz erre
Resident Evil 4 Remake
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja