Advertisement

A Bethesda arra számít, hogy a Fallout: New Vegas leelőzi a Fallout 3-at

2010. május 09.
1.9531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Bethesda Softworks napjaink egyik legkedveltebb fejlesztő-kiadója.
Advertisement

Ők azok, akik szinte sosem hibáznak, nem tolnak ki minden héten két játékot, ám a logójukkal ellátott termékek egytől-egyig sikeresek lesznek. Az id Software felvásárlásával a legnagyobb közé törekednek, ám közben nem feledkeznek el arról, hogy honnan indultak. Az idei év őszét két produktummal, a Brinkkel és a Fallout: New Vegasszal tervezik megkoronázni, amelyekhez kritikailag és eladásilag is sok reményt fűz a stúdió vezetősége. Az utóbbi alkotás az Obsidian Entertainment műhelyében készülődik, és a Bethesda azt várja tőle, hogy a Fallout 3 teljesítményét is túl fogja szárnyalni a pénztáraknál.

Erről Pete Hines, a kiadó marketing és PR részlegének alelnöke beszélt egy interjú során. "Arra alapozva, hogy milyen visszajelzéseket kaptunk eddig a játékosoktól, azt várjuk, hogy a New Vegas még a Fallout 3-nál is jobban fog teljesíteni. Várnunk kell, és meglátjuk, mennyivel is jobban. A Fallout 3 erősségeire építettünk, amelyekről tudtuk, hogy működtek, és hozzáadtunk egy csomó új feature-t, amelyek tovább fogják növelni az élményt. Mindezt belehelyeztük egy olyan új környezetbe, mint Las Vegas, amely nagyszerűen illik a Fallout névhez. Minden okunk megvan arra, hogy azt higgyük, ez egy hatalmas siker lesz számunkra."

Nem lesz egyszerű dolga a Fallout: New Vegasnak, hiszen a Fallout 3 már az első hetében 4,7 millió példányban kelt el, és két nap alatt többet adtak el belőle, mint a korábbi összes Fallout játékból együttvéve.
Advertisement
1 hozzászólás

skyman

14 éve,

Hát igen a Fallout 3-at nehéz lesz megelöznie
De ha megelözi akkor hatalmasat fognak szakitani

válasz erre
Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profilja