A Valve szerint még ne temessük Gordon Freeman-t

2011. április 01.
2.1201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Duke Nukem Forever életútjában egy újabb, aprócska csúszás következett be, még mindig komolyabb esélyt látunk a megjelenésére, mint a Valve műhelyében immáron évek óta formálódó Half-Life 2: Episode Three-re, amely cím megnevezése kis híján heves röhögőgörcsöt vált ki a játékosokból.

Ígéretekből természetesen már tele van a padlás, de azt azért érdemes megjegyezni, hogy mostanság egyre többször kerül elő Gordon Freeman és sorozatának neve.

Így történt ez néhány órával ezelőtt is, amikor az Ausgamers srácai egy interjú keretein belül faggatták Doug Lombardi-t, aki elárulta, hogy egyelőre nincsenek kész Gordon Freeman kalandjaival, és semmi bővebbet nem mondhat el ezzel kapcsolatban. Hogy milyen kalandról beszélt Doug? Nem tudjuk. Ugyanakkor nem reméljük, hanem nagyon ajánljuk a Valve csapatának, hogy következő bejelentett játékuk egy Half Life epizód legyen, máskülönben harapunk!
2 hozzászólás

Shade

13 éve, 2 hónapja és 20 napja

Én is mostmár ha nem mutatnak belőle valamit, hogy mi a bánatot csináltak vele éveken keresztül odamegyek azt tökönrugdalom őket, hát nem igaz már.

válasz erre

Cpt_Nihil

13 éve, 2 hónapja és 20 napja

Hát nem lennék szomorú, ha megint hallhatnám Freeman barátunk kimerítő monológjait és vicceit.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt