A Valve pontot tesz a Half-Life 3 pletykák végére

2011. december 28.
2.4071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Nem az első és valószínűleg nem is utolsó alkalommal fordult elő, hogy a Half-Life bögrével felszerelkezett fanatikusok lázba jönnek egy váratlan és roppant titokzatos 3-as szám láttán (legyen szó harmadik részről, vagy harmadik epizódról), és nagy valószínűséggel nem ez az utolsó alkalom, amikor a Valve hidegvérrel guillotine alá fekteti örvendetes pletykánkat.

Mert bizony ma is éppen ez történt. Látván a rajongók - mint kiderült: oktalan - felajzottságát Chet Faliszek egy tárgyilagos poszttal oszlatta szerte minden reményünket, mi több, maga Gabe Newell is lefegyverezte reményünket.

Alig három napja kikerekedett szemeink elé került egy site, amely számos különös és látszólag egyértelmű utalásával próbált meggyőzni minket arról, hogy a Half-Life 3 rövid időn belül tiszteletét teszi a médiában egy bejelentés révén. A bogarat persze már korábban elültette fülünkben a Valve alkalmazotton látott HL3 póló, így hát sokan meghoztuk a hatalmas áldozatot és beadtuk a derekunkat ennek a pletykának.

Hiba volt - mutat rá Chet Faliszek a Valve vállalattól, s tette ezt egy felettébb lehangoló poszt formájában.

Átvertek benneteket.

[...]

Gabe nem adott semmiféle utasítást kiszivárogtatásra. Ez mind kamu.

Mindezt csak a félreértések elkerülése végett szerettem volna elárulni. A közösség trollkodik a közösséggel, semmi egyéb. Ugyan jól esik látni, mennyire izgatja az embereket a HL, ki nem állhatom, ha így átejtik egymást.

Kösz.


És ha mindez nem lenne elég, még maga a Valve-főnök, Gabe Newell is cáfolt minden releváns szóbeszédet.

"Van igazságalapja bármely Half-Life 2: Episode 3/Half-Life 3 pletykának?" - szól az email-ben feltett kérdés. A válasz pedig kurta, egyben roppant lehangoló:

Nincs.

A Valve pontot tesz a Half-Life 3 pletykák végére - 2. kép

Azért ne csüggedjünk elvtársak, hisz köztudott: A Freeman hal meg utoljára!
6 hozzászólás

Kazuma91

13 éve, 4 hónapja és 13 napja

Ez tényleg nagy kár. Pedig de jó lett volna egy HL3. Ráadásul Gabe is eléggé "kedves" volt.

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 20 napja

Ez nagy kár.szomorú smiley

válasz erre

jezzahun

13 éve, 4 hónapja és 21 napja

soha nem jelenik meg,ez vanmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 21 napja

Hát ennyi...

válasz erre

Cpt_Nihil

13 éve, 4 hónapja és 21 napja

Shade írta:
Hát...szerintem soha a büdös életbe nem lesz hl3. Hacsak nem 6év múlva, mint a duke nukem, aztán az is az év csalódása lesz és csodálkoznak, hogy miért...
Szerintem azért egy HL szériában több potenciál van, mint egy DN-ben. Félre ne érts: a DN egy megkerülhetetlen klasszikus, viszont a Half-Life azért rendelkezik valami időtálló légkörrel meg történettel is. Ebből szerintem még 20 év múlva is ki lehetne hozni valamit. Azért remélem, hogy 1-2 éven belül látunk majd valamit röhögő smiley

válasz erre

Shade

13 éve, 4 hónapja és 21 napja

Hát...szerintem soha a büdös életbe nem lesz hl3. Hacsak nem 6év múlva, mint a duke nukem, aztán az is az év csalódása lesz és csodálkoznak, hogy miért...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja