Advertisement

A Microsoft is készül az idei ComicCon-ra

2011. július 18.
1.8491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jelen állás szerint a videojáték-ipar óriásai is ott lesznek az idei ComicCon expón, bár a japán részleg egyelőre csendben hallgat, a Microsoft biztosan kiállít majd az eseményen, derült ki mindez a minap a cég hivatalos közleményéből.
Advertisement

A vállalat elmondta, hogy komoly méreteket öltő Xbox 360-centrikus bemutatóval készül, ám azzal kapcsolatban semmit sem árultak el, hogy bejelentések is várhatók-e az egyre inkább a videojátékokra koncentráló rendezvényen vagy csak a már ismert címekről hallhatunk friss infókat.

Ami biztos, hogy valami újdonság várható a Gears of War 3-ról (egyes források szerint a Horde módról), de óriási szerepet kap majd a konferencia keretein belül a Kinect, lesz külön panel például a Kinect Star Wars-nak, ahol egy komplett kis bemutató várható az alkotásról, de mivel alapjaiban véve mégiscsak egy elsősorban a képregényekre szakosodott expóról beszélünk, különböző regényekről, képes novellákról és egyéb a Microsoft címeihez köthető érdekességekről is szó esik. Egyre izgalmasabbnak ígérkezik tehát az idei ComicCon.
Advertisement
1 hozzászólás

badam10

10 éve, 6 hónapja és 6 napja

Egyébként mi volt az az újdonság a Gears of War 3-mal kapcsolatban?

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
Comic-Con 2011
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt