A GameStop beárazta a PlayStation Vita memóriakártyáit

2011. november 28.
1.6741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A GameStop webáruház végre pontos összeggel ruházta fel a februárban érkező PlayStation Vita legfontosabb adattároló egységét, avagy annak memóriakártyáit, amelyek többféle kiszerelésben lesznek megvásárolhatók.

Fontos, hogy az alább közölt árak egyelőre csak az amerikai változatra érvényesek, de belőlük az éppen aktuális árfolyamon már következtethetünk a magyarországi árcédulákra is. Lássuk a medvét!

A legkisebb Vitás memóriakártya 4GB-os lesz, amelyért 30 dollárt kérnek majd az üzletekben. Őt követi a 8GB-os modell, amely 45 dollárt kóstál, végül pedig kapható lesz hozzá 16 és 32GB-os változat is, amelyekért 70 és 120 amerikai dollárt kell majd kifizetnünk. A kártyáknak egyelőre nincsenek alternatíváik, magyarán kizárólag a Sony által gyártott darabokat vásárolhatjuk majd meg, az olcsóbb, más márkákkal rendelkező darabok megjelenése legkorábban egy éven belül várható. Memóriakártyára márpedig szükségünk lesz a Vita használatához, a legtöbb játék - hangsúlyos, hogy a legtöbb - ugyanis ezt használja majd mentésre, de elengedhetetlen lesz abban az esetben, ha valamit le akarunk tölteni a PlayStation Network-ről.
6 hozzászólás

Shade

13 éve, 6 hónapja és 11 napja

Na, asszem mégsem lesz vitam.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 11 napja

akkor inkább a konkurens abba jó a normál mem kari.
sony meg tipikus lehúzós kösz de igy nem kell vita nyelvnyújtó smiley
tartsák meg maguknak ha csak a saját eszközükkel használhatónyelvnyújtó smiley
elég borsos ára van nem értem mért kell bele egy új ráadásul ****abb memória kártya?meglepett smiley Húzzák le a WC-én a vitájukat én nem vitázok velük kacsintó smileynyelvnyújtó smiley

válasz erre

totyak

13 éve, 6 hónapja és 19 napja

Kicsit túllőtték az árat Sony-ék. A szomorú az, hogy ezt meg is tehetik, mert a Vita-val új piacot nyitottak egy új memória kártyának, amit minő meglepetés, egyelőre csak a Sony gyárt. Persze ez nyilván megint nagy üzlet nekik, mert simán rakhattak volna bele SD vagy MMC kártyát, de feléjük ez a szemét tempó a menő, úgy tűnik.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 19 napja

Drága is és szerintem a sebessége sem fogja nyújtani az sdhc sebességet. Tipikus lehúzás...szomorú smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 20 napja

ez nagyon sokm érte. totál inkorrekt hogy egy sdhc nem jó bele...

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 20 napja

Jesssszus, ez k*rva drága!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljaDNS profiljaXTomiX0029 profilja