A világ leggyorsabb négycsatornás memóriacsomagjával állt elő a Corsair

2017. december 14.
11.4981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Corsair a Vengeance termékcsalád részeként bemutatta a legújabb négycsatornás SO-DIMM szettet, ami azon túl, hogy 32GB-os csomagban lesz kapható, a hírek szerint jelenleg a leggyorsabb ilyen DDR4-es memória a piacon.

Ez azt jelenti, hogy ha éppen egy gamer laptop van a tulajdonunkban, és szeretnénk egy új memóriát hozzá, akkor itt a jelenlegi legjobb, hiszen a Samsung B-die DRAM moduljaira épülő csomag 4000 MHz-es effektív órajelet produkál 1,35V-os feszültség mellett, ami bár messze meghaladja a szabványt, de ekkora órajelnek azért kell a kraft.

A Corsair jelezte, hogy a memóriák esetében a 4000 MHz-es órajel csak XMP profil mellett érhető el, vagyis a stabilitás maximálisan az adott gép processzorától függ, ergo nem biztos, hogy a mi hordozható számítógépünkben képes lesz ilyen teljesítményt produkálni a RAM.

A Corsair legújabb szettje egyébiránt élettartam garanciát kapott, és elképesztően magas árat, egy ilyen csomag ugyanis közel 600 dollárba, vagyis több mint 150 ezer forintba kerül.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 2 hónapja és 4 napja

Oké hogy 32 GB, de baszki 150 EZER csak RAM-ért?!?!
No thanks!

válasz erre

totyak

7 éve, 2 hónapja és 4 napja

Aki ennyit rááldoz, annak már legyen is a legjobb cucca.

válasz erre

zender

7 éve, 2 hónapja és 4 napja

Uhhhhh nem kispályás! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaiPet profilja