A The Lord of the Rings: Gollum fejlesztői sajnálják, hogy nem tudták teljesíteni az elvárásokat

2023. május 29.
19.9661
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
A The Lord of the Rings: Gollum fejlesztői, a Daedalic Entertainment bocsánatkérést osztott meg, miután a fantasy játék nagyrészt negatív visszajelzéseket kapott mindenhol, "mélységesen sajnálják" a lehangoló fogadtatást és készülnek a frissítések.

A Lord of the Rings Gollum Steam-értékelései "többnyire negatívak" és a Metacritic pontszáma is hasonlóan lesújtó. A Daedalic közölte, sajnálják, hogy a játék nem felelt meg a maguk, vagy az elkötelezett közösségük által támasztott elvárásoknak. Hozzátették, hogy keményen dolgoznak a frissítéseken, amelyekkel a lehető legteljesebb mértékben élvezhetük a játékot.

A fejlesztő így fogalmazott:

Kérjük, fogadjátok el őszinte bocsánatkérésünket minden csalódásért, amit ez okozott. Stúdióként és szenvedélyes Gyűrűk Ura-rajongóként mindig is az volt a célunk, hogy egy lebilincselő és magával ragadó, történetközpontú kalandot meséljünk el. Egy olyan történet megalkotása, amelyben Középfölde a játszóterünk, a legnagyobb megtiszteltetés volt - és a legnagyobb kihívás, amivel eddig szembesültünk.


Arról is beszámoltak, hogy folyamatosan adnak majd tájékoztatást a közelgő javításokról és fejlesztésekről. A Game Channel tesztjét itt olvashatjátok.

3 hozzászólás

Patrik94

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ez is valami... Talán tudnak idővel javítani rajta valamit.

válasz erre

rDAVE

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Már ezt is a Day1 patch előtt megírják, vagyis inkább az AI-val megíratják...

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Majd kijavítják. Ők legalább beismerik a hibákat.

válasz erre
The Lord of the Rings - Gollum
19.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja