A The Last of Us és a Mario Kart találkozik a Saturday Night Live előzetesében

2023. február 05.
4.9371
Mikee profilja, adatai
Mikee
Észbontó előzetest dobott össze nekünk a Saturday Night Live csapata, a legújabb paródiában ugyanis a The Last of Us posztapokaliptikus világa találkozik a Mario Kart varázslatos elemeivel, természetesen az előzetesből Pedro Pascal sem hiányozhat.

Nem régen kaptunk egy friss előzetest az áprilisban érkező The Super Mario Bros. Movie filmhez, viszont arra nem voltunk felkészülve, hogy az amerikai komédiaműsor, a Saturday Night Live a The Last of Us kegyetlen világába hozza el nekünk a Mario Kart versenyeit.

A paródiában nem más kapta Mario szerepét, mint az a Pedro Pascal, aki az HBO élőszereplős The Last of Us sorozatában Joel-t játssza. Habár az animációs filmben Chris Pratt adja majd a vízvezeték-szerelő hangját, ezután az előzetes után mi rögtön bizalmat szavaznánk Pascalnak.

Igazából maga a paródia is szinte tökéletes, hiszen benne van minden ami kell. Leharcolt főhős, megmentésre szoruló hercegnő, gombák, agyament akció és rengeteg vicces jelenet. Sajnos kicsi a válószínűsége, hogy erre rábólintana az HBO, viszont az már biztos, hogy Pedro Pascal még visszatér Joel szerepében a The Last of Us sorozat második évadában.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

VaPe

8 hónapja, 2 hete és 1 napja

Na ne.

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 2 hete és 1 napja


válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ez nagyon kemény!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGargameth profiljaMonyo profilja