A színfalak mögé nézhetünk be a Fort Solis új kedvcsinálójában

2023. április 21.
4.9311
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Fallen Leaf és a Dear Villagers egy új videót tett közzé, amiben a Fort Solis sci-fi thriller szereplői és stábja beszél a színészi munkáról és a mozgásrögzítésről, főszerepben a Red Dead Redemption 2 főhősével, Roger Clarkal.

A Fort Solis all-star szereplőgárdájában Roger Clark (Arthur Morgan a Red Dead Redemption 2-ből, Back For Blood), Julia Brown (The Last Kingdom, World on Fire) és Troy Baker (The Last of Us, Bioshock Infinite) szerepel. A nyáron PlayStation 5-re és PC-re megjelenő Fort Solis egy sci-fi őrület, amely egy rejtélyesen elhagyatott bányászati létesítményben játszódik a Marson.

Az állomást a saját tempónkban fedezhetjük fel, nyomokat gyűjtve a bunkerekből, laborokból, a legénységi szállásról és a zord, viharos felszínről, hogy megértsük, milyen borzalmak sújtották lakóit. A játék az Unreal Engine 5 erejét használja, elismert színészekkel, kemény sci-fi drámával, kameravágások, betöltési idők és HUD nélkül.

Nézd nagyban ezt a videót!



Fort Solis sci-fi thriller szereplői és stábja beszél a színészi munkáról és a mozgásrögzítésről, főszerepben a Red Dead Redemption 2 főhősével, Roger Clarkal.'>
4 hozzászólás

muki

1 éve, 27 napja

Remélem tényleg jó játék lesz. Elég ellentmondásos eddig minden róla..

válasz erre

VaPe

1 éve, 1 hónapja

Patrik94 írta:
Azért mutathattak volna is valamit. röhögő smiley
18:20 körül pl van a játékból is. kacsintó smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 1 hónapja

Azért mutathattak volna is valamit. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja

Nagyon kiváncsi leszek erre a játékra. Ígéretes.

válasz erre
Fort Solis
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja