A Sony szerint a felvásárlás után direkt hibás CoD-verziókat fognak kapni Microsoft-tól

2023. március 09.
28.2861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Sony aggodalmát fejezte ki a Call of Duty jövőjével kapcsolatban a PlayStation számára, szerintük a Microsoft szándékosan hibás Call of Duty-játékokat adhat ki a jövőben a Sony platformjain, hogy másodosztályú legyen és kevésbé versenyképes.

A japánok szerint a frissítések sem lennének túl hatékonyak abban az esetben, ha egy lebutított Call of Duty cím kerülne a PlayStationre, ami azt eredményezné, hogy a közösség elveszítené a PlayStationbe vetett bizalmát. Állításának alátámasztására a Sony a Call of Duty Modern Warfare II eladási teljesítményéből hoz példát, mondván, hogy a legtöbb példányt gyakran már a megjelenést követő első hetekben eladják.

Egyéb aggályaikat is megfogalmazták, úgy vélik például, hogy nincs gyakorlati módja a Microsoft ellenőrzésének a jövőbeli Call of Duty-játékok fejlesztési időszakában. "Még ha a Microsoft jóhiszeműen is működik, arra lenne ösztönözve, hogy támogassa és előnyben részesítse a játék Xbox-verziójának fejlesztését" - fogalmaztak.

A Sony a Microsoft ZeniMax felvásárlására is hivatkozik, ugyanis az ígéretek ellenére nem sokkal a tranzakció lezárása után Phil Spencer, az Xbox vezetője elárulta, hogy az üzlet arról szólt, hogy "nagyszerű exkluzív játékokat szállítanak" az Xbox számára.

3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 14 napja

Simán el tudom hinni.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 14 napja

Hát őszintén, a CoD-okat nem lesz olyan nehéz elbaszni, most is egy bughalmaz mindegyik megjelenéskor. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 14 napja

Az biztos hogy kitelik tőlük. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja