A Skyrim játékosai azt kérik, a Bethesda ne adjon ki több frissítést hozzá

2024. február 21.
11.3141
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Skyrim az elmúlt hónapokban két frissítést is kapott és valahányszor a Bethesda ilyen változtatásokat hajt végre, a modokat is frissíteni kell, ha valakinek hosszú a listája, akkor várnia kell, amíg az összes kompatibilis lesz.

Mostanra sok felhasználókat elege lett és könyörögnek a Bethesdának, hogy felejtse el a Skyrimet. Azzal érvelnek, hogy a frissítések nem a problémákkal foglalkoznak, hanem inkább a játék további monetizálását szolgálják az új Creations funkcióval.

Sokan egyetértettek abban, hogy a fő ok, amiért még mindig szeretik ezt a játékot, az a modding, de a frissítéssel ezekkel probléma adódik. Ráadásul ezek nem javítanak meg semmit, nem javítja a motort, nem csinál semmit azon kívül, hogy frissíti az áruházat - indokolták.

Ritkán fordul elő, hogy egy játékosbázis kéri a fejlesztőket, hogy hagyják abba a játékuk támogatását, de ebben az esetben van értelme. Amikor frissítésre kerül sor, nagy az esélye annak, hogy több rajongói mod nem fog működni, ha pedig törlik, az tönkretehet egy másikat, amely erre támaszkodik.
3 hozzászólás

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Abszolút érthető! röhögő smiley

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Na az az igazán gáz! röhögő smiley

válasz erre

muki

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Hatalmas! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
The Elder Scrolls V: Skyrim
6.190 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja