A Silent Hill 2 Remake fejlesztői szerint a Konami miatt nem jönnek hírek a játékról

2023. november 26.
16.0191
Botyi profilja, adatai
Botyi
Eddig a Steam-frissítéseket leszámítva szó szerint semmit sem hallottunk a Silent Hill 2 Remakeről, mióta először nyilvánosságra hozták, azonban a fejlesztő Bloober Team úgy tűnik, ugyanolyan zavarban van, mint mi.

Ez az információhiány egy ilyen várt címről elég aggasztó, sokan csodálkoznak, hogy mi tart eddig és miért nem kapunk legalább valamilyen frissítést a projekt előrehaladásáról. Most a Bloober Team a Twitteren jelentette be, hogy minden fontosabb játékuk részt vesz a Steam őszi kiárusításán, bár ennek semmi köze a várt remakehez, egy hozzászóló megkérdezte, hogy miért nem hallottunk semmit a készülő játékról egy ideje.

Meglepő módon választ is kapott rá, bár nem a legmegnyugtatóbb volt, mivel azt írták, hogy "a Konami a játék kiadója és a kommunikáció mindenképpen a feladatuk része". Ez remélhetőleg csak azt jelenti, hogy a fejlesztők szerint több hír jöhetne a Silent Hill 2 Remakeről, de a Konami valamiért nem teszi ezt meg.

Mindenesetre a a The Game Awards már csak egy karnyújtásnyira van (december 8.), ami tökéletes is lehetne néhány bejelentéshez a játék kapcsán.

Silent Hill 2 Remakeről, mióta először nyilvánosságra hozták, azonban a fejlesztő Bloober Team úgy tűnik, ugyanolyan zavarban van, mint mi.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Annyira cuki hogy az üzleti ****ságaik miatt a játékosokat szopatják... wtf smiley

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Pedig de rohadtul várom...

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Elég gáz ez az ellenségeskedés ami kialakult.

válasz erre
Silent Hill 2 Remake
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások