A rajongók biztosra veszik, hogy bemutatják az új Fablet az Xbox Games Showcase-en

2023. május 31.
18.3991
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
Tegnap a hivatalos Xbox Twitter-fiók közzétett egy videót, amelyben valaki egy csillámpornyomot követ, egy monitorhoz és amin az Xbox Games Showcase készenléti képernyője játszik, felugrik egy szöveg: "Fontosnak tűnik, találkozunk ott június 11-én".

Ez ártalmatlan mókának tűnik, de a Fable-rajongók meg vannak győződve arról, hogy valami sokkal többről van szó, a csillám és a zene meggyőzte őket, hogy lehet valami a Showcase-en, talán még egy új trailer is a negyedik játékhoz. Rengeteg retweet született, egyszerűen csak annyit írtak, hogy "FABLE", míg mások arra hívják fel a figyelmet, hogy a zene ismerősen hangzik, ez a Bowerstone South régió témája.

Az új Fable fejlesztése hat évvel ezelőtt, 2017-ben kezdődött és 2020-ban érkezett meg az első teaser trailer, de a játékról nem sokat tudunk. Márciusi hírek szerint a Fable 4 "mérföldekre van" és a fejlesztők "nem egészen biztosak" benne, hogy mi legyen, így elképzelhető, hogy még a bemutatóra sincs kész állapotban. Mindenesetre június 11-én, a Xbox Games Showcase-en kiderül.

3 hozzászólás

Patrik94

10 hónapja, 3 hete és 1 napja

Teljesen mindegy hogy ők mit vesznek biztosra... röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 3 hete és 1 napja

Csak nehogy családjának a rajongók..

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 3 hete és 1 napja

Már nagyon ideje lenne...

válasz erre
Fable (2020)
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja