A Metroid Prime 4 mellett Ridge Racer 8-at kaphat a Nintendo Switch a Bandai Namco-tól

2018. február 07.
2.1361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután beindult a Nintendo Switch szekere, várható volt, hogy a japánok nem hagyják majd játék nélkül a masinát, ezáltal alig lepődtünk meg azon, hogy a kiotói óriás külsős csapatokat is bevont a buliba - legalábbis a legújabb pletykák szerint.

Történt ugyanis, hogy egy Doctre81 nevű Youtube felhasználó a LinkedIn-en kiszúrta a Bandai Namco Singapore egyik fejlesztőjének önéletrajzi frissítését, amiből kiderült, hogy a csapat berkein belül két projekt is készülődik a Nintendo Switch exkluzivitásában.

Ezek közül az első egy bejelentetlen FPS, ami bár nem lett nevesítve, ellenben mindenki szinte teljesen biztos benne, hogy ez a régóta várt Metroid Prime 4 lehet - vagy valamilyen Metroid-játék -, hiszen ennek fejlesztésével korábbi szóbeszédek alapján a Bandai Namco van megbízva, és a Nintendo korábban már fel is vezette egy semmitmondó trailerrel.

A másik projekt kapcsán azonban már neve is lett a gyereknek a profil tanúsága szerint ugyanis a szingapúri részleg munkálkodik a Ridge Racer 8-on is, ami szintén a Nintendo Switch exkluzivitásában láthatja meg a napvilágot. Ez pedig bizony jó hír a platform tulajdonosainak!

A Metroid Prime 4 mellett Ridge Racer 8-at kaphat a Nintendo Switch a Bandai Namco-tól - 2. kép

2 hozzászólás

Direktor

6 éve, 8 hónapja és 22 napja

NAgy királyság ez a kis masina! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

6 éve, 8 hónapja és 22 napja

Egy jó kis versenyjáték kell is a konzolra, ami jól is néz ki, nem mobilportnak látszik.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja