A megjelenés óta már 450 millió dollárt kaszált a Doom Eternal

2021. február 28.
33.2981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hatalmas sikernek örvend a Doom Eternal, lévén a tavalyi megjelenés óta már 450 millió dollárt zsebelt be az őrült démonhentelős produktum, ahogyan az kiderült egy egykori id Software-es fejlesztő közleményéből.

David Saunders, az id Software korábbi termékmenedzsment-vezetője, aki 2017 és 2020 között töltötte be a szerepet, közzétett egy Linkedin frissítést, amelyből kiderül, hogy a legújabb Doom-játék több mint 450 millió dolláros bevételt gyűjtött be 2020. március 20-i megjelenése óta.

A Doom Eternal, Saunders szerint, az id Software fő prioritása volt volt, és ez a sorozat iránti elkötelezettség egyértelműen megtérült, mert a játék már több mint 450 millió dolláros bevételt termelt" az első kilenc hónapos értékesítés során. Hatalmas bevételről van szó tehát, de egy Doomtól ezt el is várja az ember.
Doom Eternal, lévén a tavalyi megjelenés óta már 450 millió dollárt zsebelt be az őrült démonhentelős produktum, ahogyan az kiderült egy egykori id Software-es fejlesztő közleményéből.'>
4 hozzászólás

VaPe

3 éve, 4 hónapja és 23 napja

Így elsőre soknak hangzik, az tény és való, de nem egyszer kel el játékokból 1-2 millió darab, és azok nem ilyen híresek. Pénzben az is kb ennyi.

válasz erre

Tommy

3 éve, 4 hónapja és 24 napja

De durva bakker! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

3 éve, 4 hónapja és 24 napja

Hát azért mondjuk megérte melózni! mosolygó smiley

válasz erre

muki

3 éve, 4 hónapja és 24 napja

Az baromi sok pénz egy játéknál! meglepett smiley

válasz erre
Doom Eternal
19.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja