A következő Xbox konzol is rendelkezik majd visszafelé kompatibilitással

2024. április 22.
20.8291
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik, hogy a Microsoft tanult a korábbi hibáiból, és nem szeretné még egyszer elkövetni azokat egy új Xbox konzol érkezésével, lévén a jelek szerint egyre biztosabb, hogy az új masina már a megjelenéskor támogatja a visszafelé kompatibilitást.

A hír egy idő előtt kiszivárgott e-mailből látott napvilágot, amelyet Sarah Bond, az Xbox elnöke írt cégen belül, a redmondi óriás célja ugyanis, hogy létrehozzanak egy vadonatúj csapatot, akik a játékok megőrzésével foglalkoznak majd, tehát sokkal többet fektet a Microsoft a visszafelé kompatibilitásba, mint eddig bármikor.

Az e-mail szerint a Microsoft az erős múltjára szeretne építeni a jövőben, ezért a visszafelé kompatibilitással szeretnék biztosítani, hogy a múltbéli Xbox-játékok csodálatos világát a jövőbeni játékosok is maximálisan élvezhessék majd.
5 hozzászólás

rDAVE

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Csak a játék megjelenése után pár év múlva már törlik a digitális boltból, mivel lejár a játékban a zene licenc vagy tudja a fene, egy fűszál! Jah, meg állandó online kapcsolat kellett hozzá, de a szervereket lekapcsolták, szóval már miért ne töröljék a könyvtáradból is...

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Jó ez az irány szerintem. Rohadt sok lehetőség van ebben, hiszen rengeteg játék, amit anno megvett az ember, továbbra is működik.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja,

Fura lett volna ha ezt elengedik, technológiailag ez már nem egy nagy bravúr.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja,

Mondjuk gáz is lenne ha nem így lenne.

válasz erre

VaPe

2 hónapja,

Nyilván.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profilja